Jouw voordelen

INDERDAAD...

We noemen ons niet ZOMAAR een familie!

Ook communicatie is een belangrijk onderdeel van een job als huishoudhulp. Een onderdeel waar we al sinds de start in 2007 elke dag aan werken.

Je kan allereerst rekenen op een sterke administratie. Zo hoef jij zelf niks van papierwerk te doen en zorgen zij voor een vlotte afhandeling van alle papierwerk én natuurlijk om alle voordelen netjes op tijd en correct te ontvangen.

We houden je ook via diverse kanalen op de hoogte. Allereerst is er onze personeelswebsite, uniek in onze sector.  Via DWEB (afkorting van DanikaWeb) kan je werkelijk alles terugvinden (documenten, aanvragen, artikels, weetjes,…).

DMAP, nog een exclusieve tool in onze sector, is jouw persoonlijke map waar je alle documenten kan verzamelen.

Onze regiokantoren verwelkomen je op afspraak, zo kan je rustig en persoonlijk met jouw consulent(e) praten. Wil je ons liever persoonlijk telefoneren? Dan is er ons GRATIS personeelsnummer.

Ook is er een leuke nieuwsbrief die je op de hoogte houdt van alles wat er bij DANIKA gebeurt. Als huishoudhulp krijg je op deze manier jouw collega’s wél te zien.

En dat is niet alles… we blijven verder werken aan NOG betere communicatie zodat jij je lekker in je vel blijft voelen in onze familie.

Sabine Vdp
Sabine Vdp,

Het is ondertussen bijna 10 jaar dat ik bij Danika werk . Daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van . Danika heeft een topteam van mensen die naar je luisteren als je met iets zit, kortom het is een fantastisch bureau !

Marie-Christine T.
Marie-Christine T.,

Ik kan mijn werk regelen met samen spraak van mijn klantjes zonder stres. Ik word goed begeleid door mijn verantwoordelijk en heb fijne collega's en mijn loon wordt altijd correct betaald.

Georgina S.
Georgina S.,

Je komt terecht in een goede sfeer, waar je je eigen planing kan en mag maken zolang de klanten maar geholpen worden. Een werkgever die begrijpt als er wat is met familie leden of dergelijke. Kort gezegd een goeie werkplek

Nicole B.
Nicole B.,

Omdat ik er heel graag werk en ik heb goede posten en je kan er eens je hartje storten  tegen de mensen van het buro top

Shelsey S.
Shelsey S.,

Op mijn allereerste dag voelde ik mij meteen thuis in deze familie. Iedereen staat voor je klaar zelfs in moeilijke tijden, waarvoor extra dank aan Melissa! En natuurlijk zijn de uren heel makkelijk zelf te bepalen en werk je niet in weekends en op feestdagen.

Tamara G.
Tamara G.,

Ik werk graag bij Danika omdat ik geen nummer ben. Ik altijd een luisterend oor heb. Ik een loon naar waarde verdien. 😁😄😁