Jouw persoonlijk werkrooster

WERKEN ALS JONGE MAMA? PERFECT MET EEN PERSOONLIJK WERKROOSTER!

Bij Danika houden we rekening met ieders wensen. Ben jij graag op tijd klaar om jouw kinderen van school te halen of werk je liever niet op woensdag? Dat kan allemaal. 

“Samen met mijn consulent heb ik bekeken welk werkrooster het best bij mijn dagelijks leven past. Ik kan steeds mijn kindjes van school afhalen en nog snel even boodschappen doen. Bij Danika houden ze dus zeker rekening met mijn wensen en thuissituatie. De hospitalisatieverzekering is ook een pluspunt, wanneer je 2 kleine kindjes hebt.”   

JOUW VOORDELEN ALS DANIKAANTJE

In het begin van jouw tewerkstelling zal jou gevraagd worden hoeveel uren per week je wilt werken en op welke dagen. Op deze manier beslis je zelf wanneer je werkt en tijd hebt voor jezelf en jouw gezin. Super toch? Indien je jouw werkrooster graag zou aanpassen afhankelijk van de noden van jou en jouw gezin, kan je dat altijd bespreken met je persoonlijke consulent.

Bij een job als huishoudhulp komt er natuurlijk wat administratief werk kijken, zoals het verwerken van de papieren dienstencheques, het opmaken van je planning en andere zaken. Maar bij Danika hoe je jezelf hier helemaal geen zorgen over te maken, je persoonlijke consulent en onze administratieve dienst nemen deze taken graag op zich. Naast je werkuren heb je dus geen extra zorgen.   

Omdat wij één grote familie zijn willen wij ook de beste zorgen voor onze medewerkers, daarom bieden wij elk Danikaantje een gratis hospitalisatieverzekering. Ook hun familieleden kunnen van deze verzekering gebruikmaken aan een verminderde prijs.  

We zijn op zoek naar huishoudhulpen in de regio’s:
Dendermonde, Geraardsbergen, Hamme, Kruibeke, Landegem, Sinaai, Sint-Amandsberg, Wachtebeke, Wetteren en Zele.