Overstappen

WERK JE AL ALS HUISHOUDHULP MAAR VOEL JE JE NIET THUIS?
WIJ ONTVANGEN JE MET OPEN ARMEN!

“Ik ben heel blij dat ik van werkgever veranderd ben. Hier heb ik mijn eigen consulent die mijn administratie doet en waarbij ik ook terecht kan met problemen of voor een leuke babbel. Wanneer een klant zich ziek meldt vraagt mijn consulent mij steeds of ik een vervanging wil doen of niet. Het bedrag aan maaltijdcheques ligt hier meteen veel hoger dan bij de vorige poetsfirma waar ik gewerkt heb. En de belangrijkste reden waarom ik hier gelukkiger ben is omdat je hier echt met respect wordt behandeld. Je voelt het familiale binnen Danika, iedereen is gelijk en wordt ook zo behandeld. ”

Bij Danika krijg je steeds ondersteuning door jouw persoonlijke consulent, die heel goed weten wat de job inhoudt en wat wel of niet mogelijk is. Ze hebben dus heel wat ervaring, waarmee ze jou steeds ondersteunen zowel bij de administratieve taken als de problemen of vragen die je zou hebben. Omdat je een persoonlijke consulent zal toegewezen krijgen, zullen zij ook jouw persoonlijk verhaal kennen waardoor ze steeds rekening kunnen houden met het maken van jouw planningen.

In tegenstelling tot andere dienstenchequebedrijven geven wij wel degelijk meer loon, maar dan in de vorm van maaltijdcheques. Als Danikaantje krijg je tot wel €7 maaltijdcheques per dag, dat is de hoogste verloning in de sector op vlak van maaltijdcheques. 

Daarnaast krijgt je bij Danika nog enkele andere voordelen zoals: een gratis hospitalisatieverzekering waar ook jouw gezin van kan genieten aan een verminderde prijs, vakantiegeld, een eindejaarspremie, een mooie attentie bij de Dag van de Poets, een jaarlijkse Danikadag, toegang tot het kortingenplatvorm van Ekivita en nog veel meer.

We zijn op zoek naar huishoudhulpen in de regio’s:
Dendermonde, Geraardsbergen, Hamme, Kruibeke, Landegem, Sinaai, Sint-Amandsberg, Wachtebeke, Wetteren en Zele.